Wie zijn wij?

De zoekmachine van Allestages.net is ontwikkeld door igen, een detacheringsorganisatie voor en door Young Professionals. Met deze stage zoekmachine genereert igen geen inkomsten, niet van studenten en niet van bedrijven. Allestages.net verzamelt alle WO, HBO en MBO4 stages in Nederland, om studenten makkelijker en sneller een geschikte stage te laten vinden. Zo houd jij tijd over, doe er iets leuks mee!

Wat kunnen we voor je betekenen?

Passie

De passie van igen is om te laten zien dat je gelukkiger wordt als je ook in je werk echt jezelf kan zijn. En de wereld heeft behoefte aan meer gelukkige mensen! Dus focus je niet alleen op welke baan je later wilt, maar vooral ook bij welke organisatie. Een stage is een goed startpunt voor werkervaring en een relatienetwerk, daarom dragen we graag iets bij aan jouw stage zoektocht.

Loopbaancoaching

igen heeft veel ervaring in het sparren met studenten en Young Professionals over loopbaanmogelijkheden. Bovendien hebben we een groot zakelijk netwerk en brengen we je graag met nieuwe mensen in contact. Met onze website Bedrijfskeuzetest.nl proberen we je al wat richting en ideeën over je carrière te geven.

Win-Win

Onze missie om alle organisaties in Nederland te laten zien hoe ze energie, creativiteit en talent van jonge mensen kunnen inzetten en laten groeien. Daarom helpen we bedrijven bij het vinden en begeleiden van Young Professionals die passen bij hun organisatie. En we helpen Young Professionals om een bedrijf en werkplek te vinden die past bij wie zij zijn en hoe zij willen werken en leven.

Succes met je stage zoektocht!